Jak włączyć transfer danych?

Tu znajdziesz pomoc.

Jak włączyć transfer danych?

Postprzez michlacz231 » 21 maja 2013, o 21:32

Witam mam pytanie , gdzie ustawić żebym mógl mieć internet z sieci ( nie tylko z wifi ) ponieważ kupiłem sobie pakiet i nie moge go używać xD
michlacz231
User
 
Posty: 121
Dołączył(a): 25 kwi 2013, o 17:30
Online: 3d 22h 23m 32s
Pochwały: 4
Karta pamięci: nie podano



Google
Reklama
User
 

internet

Postprzez T4E » 21 maja 2013, o 21:36

Wejdź do ustawień telefonu,dalej sieci zwykłe i bezprzewodowe,wybierz sieci komórkowe i zaznacz transfer danych.
Avatar użytkownika
T4E
Super Mod
 
Posty: 2954
Dołączył(a): 20 gru 2011, o 18:16
Lokalizacja: Wejherowo
Online: 73d 14h 19m 53s
Pochwały: 986
Telefon: Xperia L
Wersja Androida: Jelly Bean (4.1.2)
ROM: 15.0.A.2.17 (Brandowany Orange)
Kernel: 3.4.0-g138bbe3-00026-gb931ad7
Sieć: Orange
Dodatkowo: Root
Karta pamięci: 16 Gb Emtec klasa 4

Jak włączyć transfer danych?

Postprzez michlacz231 » 22 maja 2013, o 15:40

nie działa , co za głupi ti mobajl -.-
michlacz231
User
 
Posty: 121
Dołączył(a): 25 kwi 2013, o 17:30
Online: 3d 22h 23m 32s
Pochwały: 4
Karta pamięci: nie podano

Jak włączyć transfer danych?

Postprzez T4E » 22 maja 2013, o 16:46

Skonfigurowałeś ustawienia internetowe? Jeśli nie,to zajrzyj do instrukcji obsługi telefonu. Tam masz napewno wyjaśnione,co i jak.
Avatar użytkownika
T4E
Super Mod
 
Posty: 2954
Dołączył(a): 20 gru 2011, o 18:16
Lokalizacja: Wejherowo
Online: 73d 14h 19m 53s
Pochwały: 986
Telefon: Xperia L
Wersja Androida: Jelly Bean (4.1.2)
ROM: 15.0.A.2.17 (Brandowany Orange)
Kernel: 3.4.0-g138bbe3-00026-gb931ad7
Sieć: Orange
Dodatkowo: Root
Karta pamięci: 16 Gb Emtec klasa 4

Jak włączyć transfer danych?

Postprzez Gawronnek » 23 maja 2013, o 09:07

Wejdź w Menu->Xperia->Ustawienia internetowe powinno Ci pobrać ustawienia mms-em
Avatar użytkownika
Gawronnek
User
 
Posty: 16
Dołączył(a): 21 mar 2013, o 23:42
Online: 1d 19h 49m 44s
Pochwały: 6
Karta pamięci: nie podano

Jak włączyć transfer danych?

Postprzez michlacz231 » 23 maja 2013, o 14:35

no i działa :P , a żeby wyłączyć internet i mieć tylko z wifi to wyłączyć transfer danych ?
michlacz231
User
 
Posty: 121
Dołączył(a): 25 kwi 2013, o 17:30
Online: 3d 22h 23m 32s
Pochwały: 4
Karta pamięci: nie podano

Jak włączyć transfer danych?

Postprzez Xperiagosc » 23 maja 2013, o 20:29

Tak, tam w ustawieniach można włączać/wyłączać, w razie potrzeby. Mozna też chyba widżet do tego na ekran dać, albo mod z przełącznikami na pasku u góry znaleźć.

Kura pazurem to wydrapała, a Xperia Neo V Taptalkiem wysłała. :-D
Avatar użytkownika
Xperiagosc
Helper
 
Posty: 2041
Dołączył(a): 13 sie 2012, o 12:39
Lokalizacja: okolice Kalisza
Online: 20d 23h 9m 56s
Pochwały: 243
Telefon: Inny
Inny telefon: LG L7II
Wersja Androida: Jelly Bean (4.1.2)
ROM: Stock 10i (rooted)
Kernel: stock
Sieć: Plus
Karta pamięci: 4GB




Powrót do E Pomoc techniczna



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość