Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

O wszystkim i o niczym

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez sqaar » 11 mar 2013, o 19:49

Jak w tym telefonie wgrac soft ? Pobrałem Kiesa i tam nie mogę znależc takiej opcji.
Obrazek
ZARABIAJ BEZ INWESTYCJI! NOWY PROJEKT!
KLIKNIJ TU!
Avatar użytkownika
sqaar
User
 
Posty: 963
Dołączył(a): 28 maja 2011, o 19:48
Online: 41d 8h 38m 51s
Pochwały: 221
Telefon: Xperia Go
Wersja Androida: Jelly Bean (4.1.2)
ROM: jakiś custom :D
Kernel: Phantom
Sieć: Play
Karta pamięci: Kingston 16 GB

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez ch3mn3y » 11 mar 2013, o 19:53

A jaki soft chcesz wgrac? Mi sie wydaje ze kies to jak smus/pcc w xperiach czyli tylko update/naprawa.
A tak to odin (jako flashtool) dla customow/stockow itp

Sent using tf300t - stock 4.2.1


Autor postu otrzymał pochwałę
ASUS Eee Pad Transformer (TF300T) | CyanogenMod 11.0 | GEASS (F2FS)
SE Xperia Play (R800i) | DiXperia 3 'Enormous' | LuPuS_GB (RAM)
LG Optimus L7 (P700) | CyanogenMod 10.2 | TeamHackLG
PENTAGRAM Eon Prose 2 (P 5336-2) | stock 4.2.2 (root)
Avatar użytkownika
ch3mn3y
Moderator
 
Posty: 4951
Dołączył(a): 11 cze 2012, o 22:33
Lokalizacja: Wałcz / Gdańsk
Online: 29d 3h 22m 33s
Pochwały: 757
Telefon: Xperia Z Ultra LTE
Wersja Androida: KitKat (4.4.4)
ROM: CarbonRom
Kernel: Pimped Z1
Sieć: Orange
Dodatkowo:
-Xposed Framework
-Viper4Android
-SONY Walkman®
-SAMSUNG MultiWindow™
Karta pamięci: SANDISK MobileUltra 64gb UHS-I

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez kornflejks » 11 mar 2013, o 20:22

odin downloader jest programem do samsungów do wgrywania ROMów
Obrazek
Avatar użytkownika
kornflejks
Super Mod
 
Posty: 1594
Dołączył(a): 27 maja 2011, o 19:21
Lokalizacja: Elbląg
Online: 72d 12h 29m 50s
Pochwały: 483
Telefon: Xperia Z1 LTE
Wersja Androida: KitKat (4.4.4)
ROM: KitSlim_AMG [Evo 9]
Sieć: Play
Dodatkowo: Odblokowany BL

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez sqaar » 11 mar 2013, o 20:32

Chodzi mi o zwykły stokowy soft.

Wysyłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Obrazek
ZARABIAJ BEZ INWESTYCJI! NOWY PROJEKT!
KLIKNIJ TU!
Avatar użytkownika
sqaar
User
 
Posty: 963
Dołączył(a): 28 maja 2011, o 19:48
Online: 41d 8h 38m 51s
Pochwały: 221
Telefon: Xperia Go
Wersja Androida: Jelly Bean (4.1.2)
ROM: jakiś custom :D
Kernel: Phantom
Sieć: Play
Karta pamięci: Kingston 16 GB

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez kornflejks » 11 mar 2013, o 22:06

również odinem,to zamiennik naszego flashtoola:)


Autor postu otrzymał pochwałę
Obrazek
Avatar użytkownika
kornflejks
Super Mod
 
Posty: 1594
Dołączył(a): 27 maja 2011, o 19:21
Lokalizacja: Elbląg
Online: 72d 12h 29m 50s
Pochwały: 483
Telefon: Xperia Z1 LTE
Wersja Androida: KitKat (4.4.4)
ROM: KitSlim_AMG [Evo 9]
Sieć: Play
Dodatkowo: Odblokowany BL

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez sqaar » 11 mar 2013, o 22:15

ok tylko gdzie znależc soft do tego odina ? nie mogę nigdzie znależc...
Obrazek
ZARABIAJ BEZ INWESTYCJI! NOWY PROJEKT!
KLIKNIJ TU!
Avatar użytkownika
sqaar
User
 
Posty: 963
Dołączył(a): 28 maja 2011, o 19:48
Online: 41d 8h 38m 51s
Pochwały: 221
Telefon: Xperia Go
Wersja Androida: Jelly Bean (4.1.2)
ROM: jakiś custom :D
Kernel: Phantom
Sieć: Play
Karta pamięci: Kingston 16 GB

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez DroidMan » 11 mar 2013, o 22:17

Na sampro.pl albo samnobile.pl

Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2


Autor postu otrzymał pochwałę
DroidMan
User
 
Posty: 66
Dołączył(a): 26 mar 2012, o 22:00
Online: 7d 18h 29m 19s
Pochwały: 17
Karta pamięci: nie podano

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez sqaar » 13 mar 2013, o 20:18

Telefon jest w download mode, wybieram plik md5 i biorę start. Stanęło i nie chcę ruszyc dalej. Chyba potrzebny jest też plik .pit ale nie miałem go w paczce z romem.

edit/// Ok już sobie poradziłem. Do zamknięcia.
Obrazek
ZARABIAJ BEZ INWESTYCJI! NOWY PROJEKT!
KLIKNIJ TU!
Avatar użytkownika
sqaar
User
 
Posty: 963
Dołączył(a): 28 maja 2011, o 19:48
Online: 41d 8h 38m 51s
Pochwały: 221
Telefon: Xperia Go
Wersja Androida: Jelly Bean (4.1.2)
ROM: jakiś custom :D
Kernel: Phantom
Sieć: Play
Karta pamięci: Kingston 16 GB




Powrót do Hyde Park



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości