Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

O wszystkim i o niczym

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez sqaar » 11 mar 2013, o 19:49

Jak w tym telefonie wgrac soft ? Pobrałem Kiesa i tam nie mogę znależc takiej opcji.
Wiesz , czym się różni szmata od kobiety?
Tym, że kobieta się szanuje. `pfk
Avatar użytkownika
sqaar
User
 
Posty: 971
Dołączył(a): 28 maja 2011, o 19:48
Online: 40d 12h 22m 43s
Pochwały: 216
ROM: stok
Kernel: JB Kernel
Dodatkowo: Odblokowany Bootloader
Karta pamięci: Kingston 8 GB (micro sd)



Google
Reklama
User
 

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez ch3mn3y » 11 mar 2013, o 19:53

A jaki soft chcesz wgrac? Mi sie wydaje ze kies to jak smus/pcc w xperiach czyli tylko update/naprawa.
A tak to odin (jako flashtool) dla customow/stockow itp

Sent using tf300t - stock 4.2.1


Autor postu otrzymał pochwałę
SE Xperia Play (R800i) - xElite Gamer/LuPuS_GB
ASUS Eee Pad Transformer (TF300T) - CyanogenMod 11.0/GEASS (F2FS)
PENTAGRAM Eon Prose 2 (P 5336-2) - stock 4.2.2 (rooted)
HTC Desire 300 - stock 4.1.2
Avatar użytkownika
ch3mn3y
Helper
 
Posty: 3929
Dołączył(a): 11 cze 2012, o 22:33
Lokalizacja: Wałcz / Gdańsk
Online: 22d 2h 25s
Pochwały: 634
Telefon: Inny
Inny telefon: Xperia Z Ultra
Wersja Androida: KitKat (4.4.2)
ROM: Carbon KitKat
Kernel: Unofficial SlimKat Kernel
Sieć: Play
Dodatkowo:
-Xposed Framework
-Viper4Android
-Z1 WALKMAN
Karta pamięci: ADATA Premier 32gb UHS-I

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez kornflejks » 11 mar 2013, o 20:22

odin downloader jest programem do samsungów do wgrywania ROMów
Obrazek
Avatar użytkownika
kornflejks
Super Mod
 
Posty: 1475
Dołączył(a): 27 maja 2011, o 19:21
Lokalizacja: Elbląg
Online: 64d 16h 40m 25s
Pochwały: 450
Telefon: Xperia SP
Inny telefon: Tab2 3g
Wersja Androida: Jelly Bean (4.3)
ROM: eXistenZ Ultra v3
Sieć: Play
Dodatkowo: Odblokowany BL

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez sqaar » 11 mar 2013, o 20:32

Chodzi mi o zwykły stokowy soft.

Wysyłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Wiesz , czym się różni szmata od kobiety?
Tym, że kobieta się szanuje. `pfk
Avatar użytkownika
sqaar
User
 
Posty: 971
Dołączył(a): 28 maja 2011, o 19:48
Online: 40d 12h 22m 43s
Pochwały: 216
ROM: stok
Kernel: JB Kernel
Dodatkowo: Odblokowany Bootloader
Karta pamięci: Kingston 8 GB (micro sd)

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez kornflejks » 11 mar 2013, o 22:06

również odinem,to zamiennik naszego flashtoola:)


Autor postu otrzymał pochwałę
Obrazek
Avatar użytkownika
kornflejks
Super Mod
 
Posty: 1475
Dołączył(a): 27 maja 2011, o 19:21
Lokalizacja: Elbląg
Online: 64d 16h 40m 25s
Pochwały: 450
Telefon: Xperia SP
Inny telefon: Tab2 3g
Wersja Androida: Jelly Bean (4.3)
ROM: eXistenZ Ultra v3
Sieć: Play
Dodatkowo: Odblokowany BL

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez sqaar » 11 mar 2013, o 22:15

ok tylko gdzie znależc soft do tego odina ? nie mogę nigdzie znależc...
Wiesz , czym się różni szmata od kobiety?
Tym, że kobieta się szanuje. `pfk
Avatar użytkownika
sqaar
User
 
Posty: 971
Dołączył(a): 28 maja 2011, o 19:48
Online: 40d 12h 22m 43s
Pochwały: 216
ROM: stok
Kernel: JB Kernel
Dodatkowo: Odblokowany Bootloader
Karta pamięci: Kingston 8 GB (micro sd)

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez DroidMan » 11 mar 2013, o 22:17

Na sampro.pl albo samnobile.pl

Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2


Autor postu otrzymał pochwałę
DroidMan
User
 
Posty: 68
Dołączył(a): 26 mar 2012, o 22:00
Online: 7d 18h 29m 19s
Pochwały: 17
Karta pamięci: nie podano

Samsung galaxy Pro - jak wgrac soft ?

Postprzez sqaar » 13 mar 2013, o 20:18

Telefon jest w download mode, wybieram plik md5 i biorę start. Stanęło i nie chcę ruszyc dalej. Chyba potrzebny jest też plik .pit ale nie miałem go w paczce z romem.

edit/// Ok już sobie poradziłem. Do zamknięcia.
Wiesz , czym się różni szmata od kobiety?
Tym, że kobieta się szanuje. `pfk
Avatar użytkownika
sqaar
User
 
Posty: 971
Dołączył(a): 28 maja 2011, o 19:48
Online: 40d 12h 22m 43s
Pochwały: 216
ROM: stok
Kernel: JB Kernel
Dodatkowo: Odblokowany Bootloader
Karta pamięci: Kingston 8 GB (micro sd)




Powrót do Hyde Park



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości