Skocz do zawartości

Forum XperiaSite.pl używa ciasteczek (cookies). Przeczytaj naszą Polityka prywatności by dowiedzieć się więcej. Kliknięcie w przycisk obok wyłączy to okno.    Zgadzam się na ciastka
  • Zaloguj korzystając z Facebooka Log In with Google      Logowanie »   
  • Rejestracja



Zdjęcie

Dublująca się opcja w Ustawieniach "Pomoc techniczna"

dublująca opcja ustawieniach pomoc techniczna

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 ONLINE Groygle

Groygle

    The Gargoyle

  • Reputacja: 91
  • 1171 postów
  • Telefon:Xperia Z3
  • Android:Marshmallow (6.0.1)
  • Rom:Stock
  • Kernel:Stock
  • Operator:Play

Napisano 17 czerwiec 2017 - 08:17

Cześć.
Mam pytanie. 
W ustawieniach zauważyłem ostatnio, że zdublowała się opcja "Pomoc techniczna".
Jest ona dostępna zarówno w zakładce "Urządzenie" jak i "System".
Różnią się ikonką, ale po włączeniu przenoszą dokładnie w to samo miejsce.
Czy w waszych Xperiach jest tak samo? 
Android: Stock 6.0.1
Wrzucam link do filmiku prezentującego jak to wygląda: 

Treść ukryta. Proszę Zaloguj się lub Zarejestruj by zobaczyć zawartość.


  • 0

#2 ONLINE ch3mn3y

ch3mn3y

    (o_O) Jaola Tymon (O_o)

  • Reputacja: 1498
  • 16395 postów
  • Skąd:Województwa Nadmorskie
  • Telefon:Xperia Z Ultra
  • Android:KitKat (4.4.4)
  • Rom:AICP 7.0 (20141119)
  • Kernel:GreatDevs (1 beta)
  • Operator:Virgin Mobile

Napisano 17 czerwiec 2017 - 15:10

Może tak ma być? Bo po ikonach, to nie wygląda na to samo. Może 2 skróty do tego samego Menu?


  • 0

#3 ONLINE Jagusio

Jagusio

    Uzależniony od forum

  • Reputacja: 34
  • 715 postów
  • Skąd:Głogów
  • Telefon:Xperia XA
  • Android:Nougat (7.0)
  • Rom:Stock
  • Kernel:Stock
  • Operator:Play

Napisano 17 czerwiec 2017 - 15:47

a to nie powinno tak byc ? 


  • 0

#4 ONLINE Groygle

Groygle

    The Gargoyle

  • Autor tematu
  • Reputacja: 91
  • 1171 postów
  • Telefon:Xperia Z3
  • Android:Marshmallow (6.0.1)
  • Rom:Stock
  • Kernel:Stock
  • Operator:Play

Napisano 17 czerwiec 2017 - 15:47

No właśnie jestem ciekaw, ale to jakoś niedawno się zrobiło. Tak przynajmniej mi się wydaje...
Dlatego pytam innych użytkowników czy mają tak samo w swoich Xperiach :D


  • 0

#5 OFFLINE PMokry

PMokry

    Stały Bywalec

  • Reputacja: 3
  • 46 postów
  • Skąd:Wrocław
  • Telefon:Xperia XA
  • Android:Marshmallow (6.0.1)
  • Rom:Stock
  • Kernel:Stock
  • Operator:T-Mobile

Napisano 17 czerwiec 2017 - 18:58

Na XA z Marshmallowem jest to samo, pojawiło się jakieś 2 tygodnie temu przy instalacji jakiejś małej paczki aktualizacji.


  • 0

#6 ONLINE ch3mn3y

ch3mn3y

    (o_O) Jaola Tymon (O_o)

  • Reputacja: 1498
  • 16395 postów
  • Skąd:Województwa Nadmorskie
  • Telefon:Xperia Z Ultra
  • Android:KitKat (4.4.4)
  • Rom:AICP 7.0 (20141119)
  • Kernel:GreatDevs (1 beta)
  • Operator:Virgin Mobile

Napisano 17 czerwiec 2017 - 19:14

Czyli to nie jest błąd, bo dziwne, aby wpływał na różne modele.

 

@up

Wgraj 7.0 :P


  • 0

#7 OFFLINE PMokry

PMokry

    Stały Bywalec

  • Reputacja: 3
  • 46 postów
  • Skąd:Wrocław
  • Telefon:Xperia XA
  • Android:Marshmallow (6.0.1)
  • Rom:Stock
  • Kernel:Stock
  • Operator:T-Mobile

Napisano 17 czerwiec 2017 - 19:46

Czyli to nie jest błąd, bo dziwne, aby wpływał na różne modele.

 

@up

Wgraj 7.0 :P

Jeszcze nie mam OTA, a we flashtoolu nie ma CE1.


  • 0







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: dublująca, opcja, ustawieniach, pomoc, techniczna

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


XperiaSite.pl jest nieoficjalnym i niezależnym serwisem poświęconym smartfonom z serii Sony Xperia. Wszystkie znaki towarowe, nazwy firm oraz logotypy wymienione na stronie należą do ich właścicieli.Strona ma charakter informacyjny.