Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ładuje'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Na początek...
    • Przywitaj się!
  • Forum główne
    • Poradniki ogólne
    • Rozmowy ogólne
    • Dyskusje o naszych Xperiach
    • Pomoc techniczna
    • Pochwal się!
    • Akcesoria i gadżety Sony
    • Sieci komórkowe
    • Gry&Aplikacje
    • Poszukiwania
    • Giełda
    • Hyde Park
  • Newsy i zapowiedzi
    • Newsy i zapowiedzi
  • Inne
    • Tablety XPERIA
    • Telefony innych producentów
    • Akcesoria i gadżety innych producentów
    • Tablety innych producentów
  • Dla zaawansowanych
    • Tutoriale zaawansowane
    • Instrukcje serwisowe
    • Firmware
    • Moduły Xposed/MAGISK
    • Romy i kernele
    • Treble
  • Sprawy XperiaSite.pl
    • Ogłoszenia
    • Uwagi i propozycje
    • Konkursy
    • Kosz
  • juggler
    • Archiwum Xperia - DAWNO, DAWNO TEMU...

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Device


From

Found 5 results

  1. W dniu dzisiejszym przejechałem samochodem 80km do Rodziców i w czasie tej podróży miałem włączoną nawigację w tym telefonie. Gdy dojechałem do celu zorientowałem się, że bateria w telefonie jest prawie rozładowana, pomimo, że przez całą podróż telefon był podłączony do zasilania poprzez gniazdo zapalniczki. W domu Rodziców podłączyłem telefon do ładowania poprzez ładowarkę do gniazda 230V. Z telefonu wydobył się dźwięk powiadomienia oraz na ikonce baterii pojawiła się błyskawica, co sygnalizuje rozpoczęcie procesu ładowania. Trwało to około 2-3 minuty, po czym pojawił się komunikat o niskim p
  2. Siema. Mam taki problem ze po wymianie baterii i gniazda wszystko było w porządku. Ale wczoraj telefon zaczął ładować się bardzo wolno. Poniżej screen jak to wygląda. 21% w ciągu godziny
  3. Dzień dobry, Proszę o poradę, wpadł w moje ręce tablet Xperia Z2 sgp 511 który po podłączeniu do ładowarki czy sieciowej czy magnetycznej nie ładuje baterii oraz wyłącza się podczas startowej animacji uruchamiania ( niebieskie fale ) . Wymieniłem baterię niestety efekt jest taki sam. Ps. Gdyby udało się naprawić urządzenie to w jaki sposób wygrywa się tutaj root na android 6.0? Proszę o pomoc. Pozdrawiam
  4. Witam. Wszystko przez kobiety.. Małżonce na tablecie nie chodziła jedna aplikacja i musiałem zrobić downgrade. Niestety po zabawie z Flashtoolem zatrzymuje się na boot'cie, a potem czarny ekran. Jak jeszcze tablet chodził udało mi sie go zrootować, teraz odblokować kodem Bootloadera i nie mogę wgrać żadnego systemu. Wydaje mi się, że Flashtool nie rozpoznaje urządzenia (pogrubione linie).. Próbowałem również ręcznie tworzyć ftf (ręcznie, z Xperifirm), ale za każdym razem krzyczy że nie wie z jakim urządzeniem ma do czynienia.. Pytanie zagadka: co robię nie tak? Dołączam log: 30/028/2018 19
  5. Witam, dziś po włożeniu nowej baterii, telefon nie chce się naładować, jest podłączony, na baterii widnieje piorun, ale w ustawieniach pisze "nie podłączony" macie może jakieś pomysły? edit1. Po włożeniu starej baterii wszystko działa normalnie.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More in Guidelines and Privacy Policy .