Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'widzi'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Na początek...
    • Przywitaj się!
  • Forum główne
    • Poradniki ogólne
    • Rozmowy ogólne
    • Dyskusje o naszych Xperiach
    • Pomoc techniczna
    • Pochwal się!
    • Akcesoria i gadżety Sony
    • Sieci komórkowe
    • Gry&Aplikacje
    • Poszukiwania
    • Giełda
    • Hyde Park
  • Newsy i zapowiedzi
    • Newsy i zapowiedzi
  • Inne
    • Tablety XPERIA
    • Telefony innych producentów
    • Akcesoria i gadżety innych producentów
    • Tablety innych producentów
  • Dla zaawansowanych
    • Tutoriale zaawansowane
    • Instrukcje serwisowe
    • Firmware
    • Moduły Xposed/MAGISK
    • Romy i kernele
    • Treble
  • Sprawy XperiaSite.pl
    • Ogłoszenia
    • Uwagi i propozycje
    • Konkursy
    • Kosz
  • juggler
    • Archiwum Xperia - DAWNO, DAWNO TEMU...

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Device


From

Found 3 results

  1. Witam wszystkich, to mój pierwszy post na forum. Mam problem z telefonem xz1 Telefon kupiony używany, z oznaczeniem na pudełku "nie do sprzedaży"(wygrany w konkursie Sony Centre) Telefon od początku sprawia problemy, był przywracany do ustawień fabrycznych. Ciągle wyskakuje komunikat "aplikacja przestała działać" zarówno przy aplikacjach systemowych jak i zainstalowanych ze sklepu. Gubi GPS, nie potrafi sam pobrać ustawień MMS czy internetu. Nie widzi aktualizacji systemu, nie daje się "naprawić" przez sony companion. Nie udało mi się również zaktualizować go przez flashtool. (r
  2. Hej, cześć i czołem. Borykam się z problemem, bez którego rozwiązania nie umiem żyć. Posiadam YouTube Vanced i przy próbie zalogowania się nie wyświetla mi żadnych kont, które mam przypisane do urządzenia. Przy ręcznym dodaniu konta, po wpisaniu adresu e-mail ukazuje mi się komunikat, że takie konto już istnieje na tym urządzeniu, a Vanced nadal nie widzi i nie mogę się zalogować na żadne. To samo miałam z OGYouTube. Od czego to zależy i jak to naprawić?
  3. Mam problem otóż włączając komputer pokazuje mi że Windows został niepoprawnie zamknięty. Tryb awaryjny nie działa. Ostatnia dobra konfiguracja też nie. Przy włączaniu jest logo Windows animacja ładowania i restart za każdym razem. Komputer nie widzi dysku systemowego,ale po uruchomieniu Remix OS (połączenie Windows i Android) z USB i wejściu w menadżer plików WIDAĆ dysk i jego zawartość. PROSZE O POMOC.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More in Guidelines and Privacy Policy .