Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'win10'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Na początek...
    • Przywitaj się!
  • Forum główne
    • Poradniki ogólne
    • Rozmowy ogólne
    • Dyskusje o naszych Xperiach
    • Pomoc techniczna
    • Pochwal się!
    • Akcesoria i gadżety Sony
    • Sieci komórkowe
    • Gry&Aplikacje
    • Poszukiwania
    • Giełda
    • Hyde Park
  • Newsy i zapowiedzi
    • Newsy i zapowiedzi
  • Inne
    • Tablety XPERIA
    • Telefony innych producentów
    • Akcesoria i gadżety innych producentów
    • Tablety innych producentów
  • Dla zaawansowanych
    • Tutoriale zaawansowane
    • Instrukcje serwisowe
    • Firmware
    • Moduły Xposed/MAGISK
    • Romy i kernele
    • Treble
  • Sprawy XperiaSite.pl
    • Ogłoszenia
    • Uwagi i propozycje
    • Konkursy
    • Kosz
  • juggler
    • Archiwum Xperia - DAWNO, DAWNO TEMU...

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Device


From

Found 2 results

  1. Cześć. Jak wiecie co jakiś czas spamię wam o moim nowym tablecie lark ultimate win7 z windowsem 8.1 na pokładzie. Jest to dość mały ekranik a czytałem, że win10 jest mniej intulicyjny od podstawowej wersji systemu. Co za tym idzie będzie trudniej się poruszać bez rysika(z którym i tak jest czasem ciężko na 8.1). Do tego podobno nie da się wyłączyć aktualizacji na Win10 więc pamięć wewnętrzna urządzenia będzie zjadana bez mojej zgody. Aktualnie wyłączyłem wszystkie aktualizacje. Kusi mnie to, że na Win10 tab podobno ma być trochę szybszy, ale z drugiej strony rzekomo słabiej zarządza zasilanie
  2. Witajcie. Powiedzcie mi, jak mogę sprawdzić MODEL karty dźwiękowej? Wiem, że to Realtek, ale potrzebuje model (np. Realtek ALC269)? Sprawdzałem dxdiag,aida,DriverBooster (wiem, że to program do pobierania sterowników, ale tam powinno też pisać (chyba)), komenda systeminfo w CMD i menedżer urządzeń. W każdym mam napisane to: [Hidden Content] Dodam tylko, że w aktualnym systemie mi WSZYSTKO działa .
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More in Guidelines and Privacy Policy .