Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'xposed framework'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Na początek...
    • Przywitaj się!
  • Forum główne
    • Poradniki ogólne
    • Rozmowy ogólne
    • Dyskusje o naszych Xperiach
    • Pomoc techniczna
    • Pochwal się!
    • Akcesoria i gadżety Sony
    • Sieci komórkowe
    • Gry&Aplikacje
    • Poszukiwania
    • Giełda
    • Hyde Park
  • Newsy i zapowiedzi
    • Newsy i zapowiedzi
  • Inne
    • Tablety XPERIA
    • Telefony innych producentów
    • Akcesoria i gadżety innych producentów
    • Tablety innych producentów
  • Dla zaawansowanych
    • Tutoriale zaawansowane
    • Instrukcje serwisowe
    • Firmware
    • Moduły Xposed/MAGISK
    • Romy i kernele
    • Treble
  • Sprawy XperiaSite.pl
    • Ogłoszenia
    • Uwagi i propozycje
    • Konkursy
    • Kosz
  • juggler
    • Archiwum Xperia - DAWNO, DAWNO TEMU...

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Device


From

Found 1 result

  1. Siemanko, ostatnio zainstalowałem jakiś lewy moduł do Xposed i fon nie odpalał. Poprzez recovery nie bardzo dało się coś zrobić (nie mogłem wejść w folder /data) więc uznałem że wolnego dnia postawię system na nowo robiąc przy tym full wipe. Wgrałem najnowszy dostępny soft 41.3.A.2.139 (Oreo 8.0.0), stworzyłem sobie Rootkernel pod ten soft (według poradnika z forum z resztą ^^, przez ADB wgrałem boot.img i recovery, później bezpośrednio z recovery flashowałem Magiska, a po odpaleniu telefonu zainstalowałem Xposed + Framework. Do tego momentu wszystko elegancko i bez problemu. Po instalacji f
×
×
  • Create New...

Important Information

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More in Guidelines and Privacy Policy .