By
Lasmix,
in E Pomoc techniczna
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Newsy
-
Ostatnia aktywność
-
2
Xperia 1 Pomoc w wgrywaniu Softu przez program flashtool ( sony xperia 1) zablokowany/odblokowany BL
Wszystko jasne odnośnie skryptu, lecz podczas instalacji softu też spyta, czy go dodać, wtedy daje też tak ?dziś przyszedł mi sony xperia 1 i w ustawieniach mam możliwość odblokowania BL, sprawdzałem, jak bym chciał, no ale opada, bo mam gwarancje, słyszałem, że po odblokowaniu traci się jakieś klucze DRM i tym podobne, w telefonie jakieś funkcje uciekają, więc średni pomysł, chciałbym wiedzieć, czy mogę puścić ten soft przez flashtoola nie mając odblokowanego bl, czy nie 😛 chodziło mi nie o różnice w androidach, ale czym się różni wypuszczony na UK a czym ten na EU Więc próbowałem w -
2
-
2
Xperia 1 Pomoc w wgrywaniu Softu przez program flashtool ( sony xperia 1) zablokowany/odblokowany BL
No takie, że jeden do Android 10, a drugi 11 🙂 Do tej pory serwis autoryzowany nie robił problemów. Ale dla pewności, jeżeli będzie możliwość, w przyszłości zawsze możesz wrócić do wersji dostępnej w PL. To jest informacja o tym, że program znalazł skrypt fsc dla tego modelu. FSC to taki szablon flashowania, który pojawił się mniej więcej od Xperii Z3+. Określono w nim, co program ma wgrywać po kolei. Sony wprowadziło swego czasu kilka zmian w protokole i stąd konieczność posiadania tego szablonu dla niektórych modeli. Wiele z nich powinno być dostępnych po zainstalowaniu najn -
2
Siema wszystkim ! ;)
Hej. Jeśli byłeś pod innym nickiem, to jak go pamiętasz, to mogę spróbować sprawdzić czy nie da się połączyć kont. Chyba, że poprosiłeś o usunięcie lub po prostu narozrabiałeś i Ci konto wyłączyliśmy 😄 -
14
Czy Xperia 1 III pojawi się jeszcze w tym miesiącu?
Jest 🙂 Ale na wersji anglojęzycznej 🙂 [Hidden Content]
-
Recommended Posts