Dziś mija dokładnie 5 lat istnienia serwisu Xperiasite.pl. Gigantem nie jesteśmy, ale nadal cieszymy się popularnością. Jest mi bardzo miło, że są osoby, które doceniają, że przez tak długi czas zajmuje się serwisem i staram się go rozwijać. Dziękuję wszystkim, którzy mi pomagali i pomagają.
Vurodziny.png 50,22 KB
23 Ilość pobrań
Z okazji naszego święta przygotowałem dla Was konkurs z nagrodami. Do wygrania są następujące upominki:
Pierwsze Miejsce
Opaska fitness Mi Band 1S
Drugie Miejsce
Kupon Google Play o wartości 50 zł
Trzecie miejsce
Karta MicroSD GOOD RAM 32 GB class 10
Czwarte miejsce
Kubek XperiaSite.pl
Piąte miejsce
Doładowanie 10 zł
Jak wygrać?
By mieć możliwość wygrania jednej z nagród trzeba wziąć udział w konkursie. Zabawa polega na stworzeniu zdjęcia lub grafiki, na której przedstawicie w ciekawy sposób jedną z Xperii. Dopuszczalne jest korzystanie z materiałów prasowych, modyfikowanie ich, tworzenie własnych zdjęć, łączenie różnych form. Spośród nadesłanych prac wybrane zostanie pięć, które nagrodzone zostaną nagrodami.
Biorąc udział w konkursie akceptujecie jego regulamin, który jest do pobrania poniżej. Zainteresowani proszeni są o zapoznanie się z nim.
Grafiki i zdjęcia wysyłajcie na adres 5konkurs@xperiasite.pl. Konkurs trwa do 14 maja do godziny 23:59. Ogłoszenie wyników odbędzie się 15 maja w tym temacie oraz na Facebooku.
Powodzenia!
Konkurs zakończony. Gratuluję zwycięzcom!
1. Marek Ludwikowski – Xiaomi Mi Band 1S