Skocz do zawartości

Forum XperiaSite.pl używa ciasteczek (cookies). Przeczytaj naszą Polityka prywatności i plików cookies by dowiedzieć się więcej. Kliknięcie w przycisk obok wyłączy to okno.    Zgadzam się na ciastka
  • Log In with Google      Logowanie »   
  • Rejestracja



Zdjęcie

Po aktualizacji do Androida 6.0 wifi źle działa, Z5 Premium

wifi Z5 premium

1 odpowiedź w tym temacie

#1 OFFLINE pawelamdek88

pawelamdek88

    Nowicjusz

  • Reputacja: 0
  • 1 postów
  • Telefon:Xperia Z5 Premium
  • Android:Marshmallow (6.0)
  • Operator:Play

Napisano 14 maj 2016 - 15:45

Hej,

Czy ktoś z was spotkał się z problemem typu że po aktualizacji do Androida 6.0 Xperia Z5 Premium , wif zaczęło działać choćby nie umiało , znaczy się prędkość pobierania w granicach do 5 mbitów chociaż pokazuje ze linkuje sie na 144 mbity , czasami całkowicie zerwanie połączenia , ping po 4 ms a prędkość skacze jak chce , net lepiej chodzi gdy jest 3G/4G niż wifi w N ,przed aktualizacją wszystko było OK , prędkość była taka ile dał router.

Na telefonie juz zrobiłem Factory reset , po przez komputer wgrałem jeszcze raz softa i nic nie pomgło :/ 

Jakie porady :/


  • 0

#2 OFFLINE Saligia

Saligia

    Nowicjusz

  • Reputacja: 0
  • 4 postów
  • Telefon:Xperia X10 Mini Pro
  • Android:Nie podano
  • Operator:Play

Napisano 22 maj 2016 - 15:26

A próbowałeś może wgrać starszego softa 5.1 i na nim sprawdzić czy wi-fi kiepsko chodzi ? 

 

I jak aktualizowałeś do wersji 6.0 ?  normalnie przez fona / pcc ?


  • 0



Dodaj odpowiedź



  



Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


XperiaSite.pl jest nieoficjalnym i niezależnym serwisem poświęconym smartfonom z serii Sony Xperia. Wszystkie znaki towarowe, nazwy firm oraz logotypy wymienione na stronie należą do ich właścicieli.Strona ma charakter informacyjny.