Skocz do zawartości

Forum XperiaSite.pl używa ciasteczek (cookies). Przeczytaj naszą Polityka prywatności i plików cookies by dowiedzieć się więcej. Kliknięcie w przycisk obok wyłączy to okno.    Zgadzam się na ciastka
  • Log In with Google      Logowanie »   
  • Rejestracja



Zdjęcie

Brak reakcji, debugowanie usb

brak reakcji debugowanie

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE Baca86

Baca86

    Nowicjusz

  • Reputacja: 0
  • 4 postów
  • Telefon:Xperia T3
  • Android:Nie podano
  • Operator:Nju-Mobile

Napisano 26 luty 2018 - 12:16

Mam xperia t3 która padła, na nic nie reaguje, probowałem robic wg instrukcji flashtoolem ale wyskoczyło ze debugowanie usb jest wyłączone, czytałem ze mozna je właczyc tylko z menu telefonu, czy da się jakos wskrzesić tel bez tego debugowania? jestem raczej laikiem w tych sprawach.

 

 


  • 0

#2 OFFLINE ch3mn3y

ch3mn3y

    (o_O) Jaola Tymon (O_o)

  • Reputacja: 1965
  • 19782 postów
  • Skąd:Województwa Nadmorskie
  • Telefon:Xperia Z2
  • Android:Nougat (7.1.2)
  • Rom:Resurrection Remix (5.8.5)
  • Kernel:Marrow Kernel (0.6 beta)
  • Operator:Virgin Mobile

Napisano 26 luty 2018 - 15:48

Do wgrania systemu, Debugowanie oraz Nieznane Źródła nie są potrzebne. Ta informacja, to właśnie tyle - informacja. Bo Flashtool to nie tylko program do wgrywania soft i posiada jeszcze kilka funkcji, które wymagają włączonych tych 2 opcji.


  • 0

#3 OFFLINE Baca86

Baca86

    Nowicjusz

  • Autor tematu
  • Reputacja: 0
  • 4 postów
  • Telefon:Xperia T3
  • Android:Nie podano
  • Operator:Nju-Mobile

Napisano 27 luty 2018 - 13:07

Czyli jest jakaś szansa żeby jeszcze uratować tel? Jeśli tak proszę o jakąś pomoc co mam robić. Z flashtoola wyskakuje mi coś takiego i nie moge nic zrobić. 

Załączone pliki

  • Załączony plik  t3.png   472,51 KB   0 Ilość pobrań

  • 0

#4 OFFLINE ch3mn3y

ch3mn3y

    (o_O) Jaola Tymon (O_o)

  • Reputacja: 1965
  • 19782 postów
  • Skąd:Województwa Nadmorskie
  • Telefon:Xperia Z2
  • Android:Nougat (7.1.2)
  • Rom:Resurrection Remix (5.8.5)
  • Kernel:Marrow Kernel (0.6 beta)
  • Operator:Virgin Mobile

Napisano 27 luty 2018 - 13:30

Przytrzymaj Power i Vol+ aż poczujesz 3 wibracje (teoretycznie ~10 sekund). Wtedy spróbuj podłączyć.

 

Bo log wskazuje, że telefon jest włączony, a w takim wypadku nie ma jak podłączyć go w trybie Flashmode.


  • 0

#5 OFFLINE Baca86

Baca86

    Nowicjusz

  • Autor tematu
  • Reputacja: 0
  • 4 postów
  • Telefon:Xperia T3
  • Android:Nie podano
  • Operator:Nju-Mobile

Napisano 27 luty 2018 - 13:33

Próbowałem robić ta kombinacją klawiszy, ale brak jakiejkolwiek reakcji.


  • 0

#6 OFFLINE Baca86

Baca86

    Nowicjusz

  • Autor tematu
  • Reputacja: 0
  • 4 postów
  • Telefon:Xperia T3
  • Android:Nie podano
  • Operator:Nju-Mobile

Napisano 28 luty 2018 - 14:08

Ktoś jeszcze jakieś pomysły, sugestie ? Stanąłem na tym i nic :(


  • 0







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: brak, reakcji, debugowanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


XperiaSite.pl jest nieoficjalnym i niezależnym serwisem poświęconym smartfonom z serii Sony Xperia. Wszystkie znaki towarowe, nazwy firm oraz logotypy wymienione na stronie należą do ich właścicieli.Strona ma charakter informacyjny.