Aplikacja blokujaca dostęp do aplikacji
Rozpoczęty przez juggler, cze 21 2018 19:41
APLIKACJA blokujaca dostęp aplikacji
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 czerwiec 2018 - 19:41
Witam.
Potrzebuje aplikacji czy jakiegoś innego rozwiązania na mój telefon, co by można było ustawić potrzebę dodatkowej autentykacji by uruchomić jakaś aplikacje. Konkretnie chodzi o Messenger. Chce by przy próbie wejścia w niego użytkujący był proszony np. o odcisk palca lub np. kod.
Wysłane z mojego G8142 przy użyciu Tapatalka
Potrzebuje aplikacji czy jakiegoś innego rozwiązania na mój telefon, co by można było ustawić potrzebę dodatkowej autentykacji by uruchomić jakaś aplikacje. Konkretnie chodzi o Messenger. Chce by przy próbie wejścia w niego użytkujący był proszony np. o odcisk palca lub np. kod.
Wysłane z mojego G8142 przy użyciu Tapatalka
Dodaj odpowiedź

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: APLIKACJA, blokujaca, dostęp, aplikacji
TELEFONY XPERIA - ROCZNIK 2015 →
XPERIA M4 Aqua →
M4 Aqua Pomoc techniczna →
Root Usuwanie Aplikacji Systemowych Android 5.0Napisany przez Klavres, 22 lut 2020 ![]() |
|
![]() |
||
TELEFONY XPERIA - ROCZNIK 2016 →
XPERIA XZ →
XZ Dyskusja ogólna →
Aplikacja Sieć on/offNapisany przez Antoni Śliwa, 18 mar 2019 ![]() |
|
![]() |
||
Forum →
Poszukiwania →
Zmiana kolorów navbar i statusbar dla konkretnych aplikacji + klawiaturyNapisany przez realowiec98, 29 gru 2018 ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
![]() XPERIA Z - Problem z AparatemNapisany przez Virget098, 08 lip 2018 ![]() |
|
![]() |
|
APLIKACJA
Inne →
Akcesoria i gadżety innych producentów →
[Wear OS] [8.0+] Android/Google Pay EnablerNapisany przez ch3mn3y, 28 cze 2018 |
|
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych