Skocz do zawartości

Forum XperiaSite.pl używa ciasteczek (cookies). Przeczytaj naszą Polityka prywatności i plików cookies by dowiedzieć się więcej. Kliknięcie w przycisk obok wyłączy to okno.    Zgadzam się na ciastka
  • Log In with Google      Logowanie »   
  • Rejestracja



Zdjęcie

tv internet

internet

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE Dereck-100

Dereck-100

    Nowicjusz

  • Reputacja: 0
  • 1 postów
  • Telefon:Live with Walkman
  • Android:Nie podano
  • Operator:Play

Napisano 01 styczeń 2019 - 16:16

Witam,podłączyłem kabel sieciowy do tv i nie dziala mi tak net jak na lapku,wolno strony wchodza i wg,czym moze byc problem??


  • 0

#2 OFFLINE ch3mn3y

ch3mn3y

    (o_O) Jaola Tymon (O_o)

  • Reputacja: 2086
  • 20873 postów
  • Skąd:Województwa Nadmorskie
  • Telefon:Xperia Z1
  • Android:Pie (9.0)
  • Rom:CarbonRom (cr-7.0)
  • Kernel:RZKernel (3.0)
  • Operator:Rebtel

Napisano 08 styczeń 2019 - 17:21

Powodów może być kilka:

  • uszkodzony router (np. sam port, czy switch),
  • uszkodzona karta sieciowa w TV,
  • uszkodzony kabel.

Najprościej jest sprawdzić działanie internetu po kablu na lapku. Kolejne co bym sprawdził to sam kabel - załatwić sobie inny. Niestety w tych kablach wystarczy za mocno je zgiąć i już w środku dochodzi do uszkodzenia przewodów).


  • 0

#3 OFFLINE Nielatający

Nielatający

    Nowicjusz

  • Reputacja: 0
  • 0 postów
  • Telefon:Xperia E Dual
  • Android:KitKat (4.4.2)
  • Operator:Play

Napisano 12 lipiec 2019 - 14:06

Dokładnie, powodów może być kilka. Tak na odległość to nie idzie stwierdzić...


  • 0







Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: internet

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


XperiaSite.pl jest nieoficjalnym i niezależnym serwisem poświęconym smartfonom z serii Sony Xperia. Wszystkie znaki towarowe, nazwy firm oraz logotypy wymienione na stronie należą do ich właścicieli.Strona ma charakter informacyjny.