Skocz do zawartości

Forum XperiaSite.pl używa ciasteczek (cookies). Przeczytaj naszą Polityka prywatności i plików cookies by dowiedzieć się więcej. Kliknięcie w przycisk obok wyłączy to okno.    Zgadzam się na ciastka
  • Log In with Google      Logowanie »   
  • Rejestracja



Zdjęcie

tryb recowery

tryb recowery

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 OFFLINE tomasz146

tomasz146

    Zaczyna się uczyć

  • Reputacja: 0
  • 24 postów
  • Skąd:ZIELONA GÓRA
  • Telefon:Xperia M4 Aqua
  • Android:Marshmallow (6.0.1)
  • Operator:Plus

Napisano 17 marzec 2019 - 07:55

Witam Mam taki problem.Instaluje twrp przez flashtool.Odpala sie normalnie ale jak instaluje system przez twrp to system sie normalnie odpala a recowery juz nie.Gdy ponownie wgram recowery to znowu system sie nie odpala,i tak w kółko.Jak rozwiązać ten problem


  • 0

#2 OFFLINE Mojzesz

Mojzesz

    Sensei

  • Reputacja: 1211
  • 10232 postów
  • Skąd:Rawa Maz/Skierniewice
  • Telefon:Inny
  • Android:Nie podano
  • Rom:Oxygen OS Android 10
  • Kernel:Stock
  • Operator:Plus

Napisano 17 marzec 2019 - 12:27

Jak wgrasz system to normalne, że się nie odpali recovery, bo go nie ma. TWRP wgrywasz ale nie flashtoolem, bo flashtoolem wgrywasz na partycję boot jako kernel. Wgraj fastbootem.


  • 0







Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


XperiaSite.pl jest nieoficjalnym i niezależnym serwisem poświęconym smartfonom z serii Sony Xperia. Wszystkie znaki towarowe, nazwy firm oraz logotypy wymienione na stronie należą do ich właścicieli.Strona ma charakter informacyjny.