Szukam gadżetów, które pozwolą mi wycisnąć z telefonu więcej. Używam smartfona dość często więc na bank potrzebuję jakiegoś pojemnego power banku, szkła ochronnego i moze słuchawek bluetooth. Ale sfera akcesoriów jest znacznie szersza, Problem w tym że nie wiem co dodatkowego wybrać. Nie chcę z telefonu robić nie wiadomo jakiej bazy dla upgradów, ale zawsze można coś dodać żeby ułatwić sobie życie. Będę wdzięczny za rekomendacje

Gadżety do telefonu - co warto kupić?
Rozpoczęty przez SmartfonFan, cze 30 2020 10:02
gadżety telefonu warto kupić
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 30 czerwiec 2020 - 12:27
Powerbanki zwykle nie mają więcej niż 26800mAh a często poniżej 20000. Nie patrz na te co mają niby 50000mAh pojemności. Są gotowe obudowy powerbanków na 2 albo 3 usb i nawet z Quick Charge 3.0 do max 8 ogniw 18650. Ogniwa mają raczej max pojemność 3600mAh, więc pomnożyć możesz razy 8 i będzie git. Te z demontażu laptopów wystarczą.
Warto kupić etui jakieś niby pancerne albo już etui z powerbankiem, wtedy telefon pożyje na baterii dłużej.
Co do innych akcesoriów to też bym nie przesadzał, bo sam kupiłem ich dużo a nie używam. Co do słuchawek TWS to polecam Creative Outlier Gold, które teraz podobno są w promocji i możesz kupić je za 300zł, czyli o 100zł taniej niż jak ja kupowałem niedługo po premierze. Grają naprawdę przyzwoicie, długi czas na baterii (bez problemu ponad 10 godzin słuchania muzyki na jednym ładowaniu) i grafen przede wszystkim.
Co do akcesoriów gamingowych to po prostu Aliexpress...
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
Warto kupić etui jakieś niby pancerne albo już etui z powerbankiem, wtedy telefon pożyje na baterii dłużej.
Co do innych akcesoriów to też bym nie przesadzał, bo sam kupiłem ich dużo a nie używam. Co do słuchawek TWS to polecam Creative Outlier Gold, które teraz podobno są w promocji i możesz kupić je za 300zł, czyli o 100zł taniej niż jak ja kupowałem niedługo po premierze. Grają naprawdę przyzwoicie, długi czas na baterii (bez problemu ponad 10 godzin słuchania muzyki na jednym ładowaniu) i grafen przede wszystkim.
Co do akcesoriów gamingowych to po prostu Aliexpress...
Wysłane z mojego HD1913 przy użyciu Tapatalka
Dodaj odpowiedź

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: gadżety, telefonu, warto, kupić
Inne →
Akcesoria i gadżety innych producentów →
Dezynfekcja telefonuNapisany przez alusia9909, 5 minut temu ![]() |
|
![]() |
||
Forum →
Poszukiwania →
Apka do zdalnej kontroli ekranu telefonuNapisany przez Mojzesz, 18 lis 2020 ![]() |
|
![]() |
||
Kupię
Forum →
Giełda →
Instrukcja obsługi/serwisowa Honda Civic IX Hatchback 5D 2012Napisany przez Mojzesz, 18 maj 2020 |
|
![]() |
||
Kupię
Forum →
Giełda →
Kable OnePlusNapisany przez Mojzesz, 22 gru 2019 |
|
![]() |
||
Forum →
Hyde Park →