Skocz do zawartości

Forum XperiaSite.pl używa ciasteczek (cookies). Przeczytaj naszą Polityka prywatności i plików cookies by dowiedzieć się więcej. Kliknięcie w przycisk obok wyłączy to okno.    Zgadzam się na ciastka
  • Log In with Google      Logowanie »   
  • Rejestracja



Zdjęcie

Sony Xperia L4 - opinie, dyskusja


6 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE juggler

juggler

    Administrator

  • Reputacja: 692
  • 5621 postów
  • Skąd:Warszawa
  • Telefon:Xperia XZ Premium Dual
  • Android:Pie (9.0)
  • Rom:47.2.A.2.33
  • Kernel:stock
  • Operator:Play

Napisano 11 lipiec 2020 - 10:54

Zapraszam do dyskusji na temat nowego budżetowego smartfona Sony - Xperii L4.

 

Moja opinia na jego temat tutaj: 

https://www.portal.x...ecenzja-i-test/

 

:friends:


  • 0

#2 OFFLINE piotrzet

piotrzet

    Mózg

  • Reputacja: 34
  • 182 postów
  • Telefon:Xperia 1 II
  • Android:10
  • Operator:T-Mobile

Napisano 11 lipiec 2020 - 11:09

W jakiej sieci miałeś telefon? W sensie jaka karta sim była w telefonie? VoLTE i VoWifi działało?


  • 0

#3 OFFLINE juggler

juggler

    Administrator

  • Autor tematu
  • Reputacja: 692
  • 5621 postów
  • Skąd:Warszawa
  • Telefon:Xperia XZ Premium Dual
  • Android:Pie (9.0)
  • Rom:47.2.A.2.33
  • Kernel:stock
  • Operator:Play

Napisano 11 lipiec 2020 - 11:13

Generalnie to mam cały czas niebieską L4, czarną ogarniałem tylko na potrzeby recenzji. Testowałem to na Play oraz T-Mobile. VoLTE działało w Play (przynajmniej się taka ikona wyświetlała), ale mogę sprawdzić jeśli jest taka potrzeba. 

 

Ze względu na płynność działania wróciłem do mojej XZ Premium, choć bateria w L4 lepiej trzyma ;/


  • 0

#4 OFFLINE piotrzet

piotrzet

    Mózg

  • Reputacja: 34
  • 182 postów
  • Telefon:Xperia 1 II
  • Android:10
  • Operator:T-Mobile

Napisano 11 lipiec 2020 - 14:35

Jeśli ikona się wyświetlała to działało, a co z T-Mobile i tymi usługami? Działa nie? W ogóle jaką wersję softu masz w tej Xperii, na EU czy coś innego?

 

Dość dziwne byłoby gdyby w T-M nie działało, bo na L3 śmigało jak należy.


Użytkownik piotrzet edytował ten post 11 lipiec 2020 - 14:37

  • 0

#5 OFFLINE juggler

juggler

    Administrator

  • Autor tematu
  • Reputacja: 692
  • 5621 postów
  • Skąd:Warszawa
  • Telefon:Xperia XZ Premium Dual
  • Android:Pie (9.0)
  • Rom:47.2.A.2.33
  • Kernel:stock
  • Operator:Play

Napisano 12 lipiec 2020 - 21:47

Raczej na pewno działało, tym bardziej że to karta firmowa :)

Wersja 57.0.A.2.179
1321-2205-R21A czyli Europa.
Swoją drogą, jak włożyłem kartę T-Mobile i zgodziłem się na autokonfiguracje to poinstalowalo mi kilka apek tego operatora :D

Wysłane z mojego G8142 przy użyciu Tapatalka
  • 0

#6 OFFLINE mopide

mopide

    Zapalony Xperianin

  • Reputacja: 9
  • 143 postów
  • Skąd:Wrocław i okolice :)
  • Telefon:Inny
  • Android:Nie podano
  • Rom:różne już się próbowało
  • Kernel:j.w. :)
  • Operator:nju mobile

Napisano 30 lipiec 2020 - 07:27

hej, dlaczego Sony daje teraz w budżetowych telefonach proce Mediateka.. Łaaajjj!! :D


  • 0

#7 OFFLINE juggler

juggler

    Administrator

  • Autor tematu
  • Reputacja: 692
  • 5621 postów
  • Skąd:Warszawa
  • Telefon:Xperia XZ Premium Dual
  • Android:Pie (9.0)
  • Rom:47.2.A.2.33
  • Kernel:stock
  • Operator:Play

Napisano 01 sierpień 2020 - 13:30

Pewnie chodzi o koszty :) chociaż zrozumiałym gdyby ten telefon wyszedł w kwocie 700 zl na start. A nie 1000 zl

Wysłane z mojego G8142 przy użyciu Tapatalka
  • 0



Dodaj odpowiedź



  


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


XperiaSite.pl jest nieoficjalnym i niezależnym serwisem poświęconym smartfonom z serii Sony Xperia. Wszystkie znaki towarowe, nazwy firm oraz logotypy wymienione na stronie należą do ich właścicieli.Strona ma charakter informacyjny.