Optymalizacja baterii w xa1, Android 8.0.
Gość_Paweł,_*
Napisano 17 listopad 2020 - 03:37
Mam pytanie. Co powinienem zrobić, jeżeli zainstalowana przezemnie aplikacja nie widnieje w menu wszystkich aplikacji na liście do wyłączenia optymalizacji. Chcę wylaczyc optymalizację
"Vanced microg.apk",ale nie ma jej na liście aplikacji dostępnych do wyłączenia, nie ma jej też na liście aplikacji dodanych do wyjątku, ani na liście aplikacji systemowych. Niema, sprawdzałem. Co mogę uczynić, w takiej sytuacji?? Ma ktoś jakiś pomysł 💡?? Z góry serdecznie dziękuję za konstruktywne konkluzje. Pozdrawiam.
Gość_Paweł._*
Napisano 17 listopad 2020 - 03:47
/ustawienia/
/aplikacje i powiadomienia/
/informacja o aplikacji/
Jest na tej liście, ale czemu nie ma jej na liście aplikacji do wyłączenia oszczędzania energii?? vanced microg.apk co prawda nie ma w menu ikony aplikacji. Ale na liście zainstalowanych, jest. Czemu więc nie można dodać jej do wyjątku w oszczędzaniu baterii??
Napisano 17 listopad 2020 - 20:23
To akurat nie jest problem. Jest to usługa, która nie wymaga optymalizacji tak jak część z usług google'a. Po co jej wyłączać optymalizację w ogóle? Przecież jak się w niej zalogujesz do konta google to normalnie działa youtube vanced i loguje Cię na Twoje konto.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych