-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Newsy
-
Ostatnia aktywność
-
6
Xperia 1 Pomoc w wgrywaniu Softu przez program flashtool ( sony xperia 1) zablokowany/odblokowany BL
Czyli może po prostu nie ten klawisz? Dzięki, jednak klawisze pomylone, trzeba było nacisnąć dolny klawisz od głośności, i śmiga, wgrałem ten na eu i jest to Android 10, samo wgrywanie trochę inaczej wyglądało jak w poradniku podczas wgrywania, no ale wszystko śmiga, ciekawe czy dostanę aktualizację do androida 11 na tym sofcie, dobra wskoczyła aktualizacja do 11, wszystko super i pięknie, myślę że lepiej zostawić ten EU i go zaktualizować niż wrzucić z uk mimo że już jest 11, ciekawe czy aktualizacja sytemu ma wpływ na stabilność urządzenia ps. Najchętniej bym roota zrobił i wgra -
6
Xperia 1 Pomoc w wgrywaniu Softu przez program flashtool ( sony xperia 1) zablokowany/odblokowany BL
Niebieska dioda? Zwykle niebieska dioda oznacza połączenie w trybie fastmode. A ty masz podłaczyć się w trybie flashmode. Może jednak przeczytaj ten mój poradnik dla pewności raz jeszcze 😉 -
6
Jestem chaotyczną osobą, więc sorry, że to tak opisałem, lecz wszystko robione według poradników, parę przeczytałem i robię to dobrze, wszystko robię tak jak w twoim poradniku, zapala się nawet niebieska dioda na smartfonie, soft nie startuje, chyba zostawię ten brand, bo odziwo wszystko dało się odinstalować lub wyłączyć w ustawieniach, zostało parę tapet z play i melodii, wiec się zastanawiam czy jest sens . Wygląda to tak, później klikam flash i podłączam fona -
4
-
2
Xperia 10 II Miracast / klonowanie ekranu w różnych Xperiach
Dzięki za informację, tak też przypuszczałem, choć trochę nie chciało mi się wierzyć. Nie miałem z tym kłopotu w Samsungu A3, proporcje z tego co pamiętam też można było w nim dopasować. Z drugiej jednak strony znalazłem też jakieś stare wpisy o problemach z HDCP w Samsungach, czyli pewnie dotyczy to większej ilości urządzeń. Kurczę, taka fajna technologia do grupowego oglądania np. zdjęć z wakacji, czy filmów na YT, szkoda, że została w zasadzie ubita, zanim w ogóle zdążyła się rozpowszechnić(bo nie znam nikogo kto by z niego korzystał) bezsensownymi zabezpieczeniami treści. Na piractwo
-
Recommended Posts