Smartwatch 2 Oficjalna aplikacja Sony dla zegarka Sony Smartwatch 2
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Newsy
-
Ostatnia aktywność
-
3
DYSKUSJA Ile GB zużywasz w miesiącu?
U mnie raczej niewiele, jeżeli brać pod uwagę tylko zużycie płatnego przesyłu, a więc z pominięciem wifi domowego lub dostępu do sieci w miejscu pracy, w miejscu pobierania nauki, gdziekolwiek. Kiedyś starałem się skrupulatnie kontrolować ilość zużycia danych przy posługiwaniu się urządzeniem mobilnym. I nie były to wielkie liczby. Jeszcze z dobrych pięć lat temu, zużycie nie wykraczało poza 10 GB. Teraz rzecz nie wygląda dużo inaczej. Chyba nie "wykręcam" więcej niż 15 GB. Niemal zawsze korzystam z internetu mobilnego w Plusie. Dodatkowo w rezerwie trzymam kartę Aero2 z umiarkowanie "szybkim" -
25
DYSKUSJA Korzystasz z 5G?
Tutaj rzekłbym, że szanse interesanta wynoszą mniej więcej 50/50. Można trafić na człowieka z pasją i rzeczowego w każdym calu, kiedy indziej na linii znajduje się dramat zagubiony w każdym możliwym temacie. -
25
Żadna nowość, że konsultanci pracujący na słuchawce nie mają pojęcia o czym mówią. To taki standard, a trafienie na osobę kompetentną równa się trafieniem 6 w lotto/ -
25
Telefon kupowałem poza siecią, więc nie zwróciłem większej uwagi na możliwości Plusa. Tym bardziej, że na co dzień pozostaję poza obecnym pokryciem 5G. Niemniej muszę skontaktować się z BOK-iem operatora sieci i zapytać dlaczego wcześniej potwierdzał zgodność urządzenia z dobrodziejstwem technologii mobilnej piątej generacji. Poza tym, nie byłoby większym problemem, ponieważ posiadam więcej niż jeden numer, w każdej z sieci. Niestety, ten w Plusie użytkuję najczęściej i przypisuję jako kontaktowy. edit: technikowi z Plusa chodziło o zawirowania wokół przetargów na dane pasmo i wcz -
25
Jeśli chodzi o obecne modele Xperii czyli 1 II i 5 II to wspierają one 5G w Play, Orange i T-Mobile. Brakuje tylko Plusa. Podejrzewam, że nowy model da wsparcie dla 5G w Plusie. Chociaż oczywiście mogę się mylić. Ale zobaczymy.
-
Recommended Posts