-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Newsy
-
Ostatnia aktywność
-
2
Sony Xperia XA - oprogramowanie z forum nie działa
Wow, dzięki! Ale poważnie, sprawdzałem przed chwilą (naprawdę!) to AndroidFileHost i po kliknięciu w "download" pokazało, że "nie znaleziono żadnego mirrora". A teraz po Twojej odpowiedzi faktycznie znalazło z serwera z US. Już pobieram! Serdeczne dzięki! A antywirusa nie posiadam (jestem świadomym użytkownikiem). Możliwe, że w najnowszej wersji Flashtoola usunęli ten moduł. Albo niepotrzebnie wgrałem od razu drivery z Twojego poradnika (może przed ich wgraniem trzeba było najpierw uruchomić moduł?). W każdym razie to nieważne, grunt że soft z forum się pob -
2
Hej. Ostatni z linków działa. [Hidden Content] To, że Ci się nie uruchamia z Flashtoolem XperiFirm to prawdopodobnie efekt blokowania go przez Antywirusa lub już go on wyrzucił z folderu. Ale możesz pobrać osobno 🙂 Metoda nr 2 stąd: -
2
Szanowni Xperiowicze :-) Chciałbym zainstalować oficjalne oprogramowanie "niebrandowane" do Xperia XA (F3111). W tej chwili mam z brandem T-Mobile. Niestety to dostępne na forum: nie ma aktywnych linków. Również moduł XperiFirm z programu Flashtool nie chce się uruchomić. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc? Pozdrawiam, Robert -
0
Aplikacja Album działająca na najnowszych Xperiach (1 II, 5 II)
Z racji tego, że od pewnego czasu na telefonach Xperia nie ma już aplikacji Album, a ma ona wielu fanów, to też dzielę się z Wami ostatnią wersją tego programu, która działa póki co na Xperii 1 II i Xperii 5 II. Podejrzewam, że będzie działać również na innych smartfonach z nowszym Androidem. Instrukcja: 1. Pobierz aplikację: [Hidden Content] 2. Na smartfonie upewnij się, że możesz instalować aplikację z nieznanych źródeł (w zależności od wersji Androida, opcja aktywująca pozwolenie znajduje się w różnych miejscach. Jeżeli nie mo -
5
Jaka przeglądarka komputerowa najlepsza i dlaczego?
Tylko te dwie ostatnie co wymieniłeś to chyba tylko na Androida 😄 przynajmniej ja je tylko stan znam.
-
Recommended Posts