Zawieszenie działalności portalu XperiaSite.pl
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Newsy
-
Ostatnia aktywność
-
3
-
1
Kolejny powrót Blackberry
Ja w sumie też używałem jakiś czas BlackBerry i uważałem je za solidne smartfony :) A oni nie odpuscili jeszcze? Wysłane z mojego G8142 przy użyciu Tapatalka -
3
Na razie forum stoi. Zawiesiłem portal. Miałem takie poczucie, że jeśli to jest portal, to muszę na bieżąco na nim tworzyć. Samemu mając inne obowiązki nie byłem w stanie. Gdybym jeszcze czuł, że moją radosną twórczość czyta więcej osób, zastanowiłbym się nad blogiem. Forum dziala, może coś się zmieni po prezentacji tegorocznych smartfonów, czego Sony życzę :) Ja tu jeszcze zaglądam, jak widzieliście włożyłem dużo pracy w nową wersję. Brakuje jednak popularności Xperii i forum staje się za dużym tworem jak na naszą społeczność. Nie ma za bardzo o czym pisać :) Wysłane z mojego G8142 przy uży -
0
L1 G3311 bootloop
Witam nie mam juz sily, zaczelo sie od tego ze odblokowalem bootloadera, wgralem twrp i chcialem wgrac lineageOS. Prawdopodobnie archiwum bylo popsute lub wystapil inny blad no ale nie wazne, z jakiegos powodu nie moglem znowu wejsc kombinacja klawiszy w recovery TWRP, telefon zawibrowal raz, nastepnie 3 razy i na tym sie konczylo. Wiec sciagnalem program EMMA, pobral sobie jakies customer services (1.6GB), wgral i od tamtego czasu telefon wpadl w bootloopa, logo sony pojawia sie na chwile i znika. Flashowalem rom flashtoolem z 30 razy, rozne wersje, naprawialem programem xperia customer ktory -
3
Ano, tak to już jest, wszystko kiedy# się kończy. Trochę szkoda, ale co poradzić... Huawei P30 | Tapatalk
-
Recommended Posts